Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαβωμένη... «Βασίλισσα» στην Αριδαία!

Δύσκολη αποστολή έχει την Κυριακή η ομάδα της Βέροιας, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον δυνατό Αλμωπό Αριδαίας, για την 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Το έργο των «κυανέρυθρων» γίνεται ακόμα δυσκολότερο, αφού ο Νίκος Παπανώτας δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο από τους
βασικούς ποδοσφαιριστές για τη γραμμή κρούσης και συγκεκριμένα τους Σκαθαρούδη και Κανούλα που ταλαιπωρούνται από θλάση! Ήδη ο τεχνικός της «Βασίλισσας»... ξεσκονίζει τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση, έχοντας ως υποψήφιους τους Ζυγκερίδη, Μυλωνά, Τσικόπουλο, Ιωάννου και Βασίλτση.
Σίγουρος απών είναι φυσικά ο εδώ και καιρό τραυματίας Παπουτσίδης, ενώ όσον αφορά τον βραζιλιάνο Πεδρίνιο, αν δεν εκδοθεί σύντομα το δελτίο του το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει.

Για τον λόγο αυτό οι Βεροιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός νεαρού Αφρικανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και αναμένεται να αφιχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι στο αυριανό ματς με τον Αλμωπό η «Βασίλισσα» θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων της, με την διοίκηση να ναυλώνει λεωφορείο για την γειτονική πόλη (πληροφορίες στο 6974077834).

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τσέτσιλας, με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Φαλτάκα, όλοι του Σ.Δ. Γρεβενών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Νίκος Παπανώτας:
Μπλατσιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιούδης, Ράδης, Μισαηλίδης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μουχάλης, Ζούρκος, Βεργώνης, Πατσιαβούρας, Τσουλχάι, Μπακάλης, Ζιγκερίδης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Ιωάννου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 21/10 (16:00)
Αλμωπός Αριδαίας - Βέροια
Νίκη Αγκαθιάς - Γιαννιτσά
Άρης Παλαιοχωρίου - ΠΑΟ Κουφαλίων
ΑΠΕ Λαγκαδά - Ολυμπιακός Κυμίνων
ΠΟ Τρίγλιας - Μελιτέας Μελίτης
Ερμής Αμυνταίου - Αγροτικός Αστέρας
Μακεδονικός - Εδεσσαϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ