Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το κουκλοθέατρο βγήκε στην αγορά της Βέροιας!

Ξεκίνησε τη Δευτέρα στη Βέροια το «Veria & Thess Puppet Festival 2018»,  διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας που έφερε στην πόλη μας ηθοποιούς και μαριονέτες να στήνουν δεκάδες παραστάσεις σε θέατρα, πλατείες, δρόμους και bar. Το Σάββατο το πρωί, το
κουκλοθέατρο πήγε... αγορά, με τρεις θιάσους να στήνουν το πανί τους και τις κούκλες να παίρνουν ζωή μέσα από τα δάχτυλα των ηθοποιών. Αμέσως ο πεζόδρομος, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Πρ. Ηλία γέμισε με μικρούς και μεγάλους θεατές που ενθουσιάστηκαν με τις ιστορίες που τους παρουσίασαν, τόσο οι υφασμάτινες κούκλες, με τις μουσικές και τις διαδραστικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχαν με χαρά.
Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα το πρωί στην πλατεία Εληάς, το απόγευμα στο Χώρο Τεχνών και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα το πρωί με παραστάσεις στη Στέγη αλλά και στα χωριά Κουλούρα και Βεργίνα. Δείτε φωτογραφίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ