Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον κόσμο στο πλευρό της η «Βασίλισσα» κόντρα στον Μακεδονικό

Την πρώτη έξοδο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχει η ομάδα της Βέροιας, η οποία αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη. Το σύνολο του Νίκου Παπανώτα, έχοντας όπλο την ψυχολογία μετά τη νίκη της πρεμιέρας με τα Γιαννιτσά, θα κυνηγήσει το «δυο στα δυο»
στη Συμπρωτεύουσα, σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Η «Βασίλισσα» δεν θα είναι μόνη της σε αυτή την προσπάθεια, αφού επικρατεί ξεσηκωμός στον κόσμο της και αναμένεται ένας μεγάλος αριθμός φιλάθλων να βρεθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού για να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της! Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των
«ροσομπλού» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Παπουτσίδη, ενώ στον αντίποδα ο Ζούρκος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή μιας και ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τσακαλίδης από την Χαλκιδική, με βοηθούς τους συντοπίτες του Γούτα και Μαλανδρή.


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Νίκος Παπανώτας είναι οι εξής:

Μπλατσιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιούδης, Ράδης, Μισαηλίδης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μουχάλης, Ζούρκος, Βεργώνης, Πατσιαβούρας, Τσουλχάι, Μπακάλης, Ζιγκερίδης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Σκαθαρούδης, Κανούλας, Ιωάννου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 7/10 (16:00)

  • Μακεδονικός - Βέροια 
  • Νίκη Αγκαθιάς - Ολυμπιακός Κυμίνων 
  • Λαγκαδάς - ΠΑΟ Κουφαλίων 
  • ΠΟ Τρίγλιας - Αλμωπός Αριδαίας 
  • Ερμής Αμυνταίου - Άρης Παλαιοχωρίου 
  • Γιαννιτσά - Μελιτέας Μελίτης 
  • Εδεσσαϊκός - Αγροτικός Αστέρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ