Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Ειδικό Σχολείο

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου γιόρτασε την 5η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού - Ευρωπαική Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018. Το μήνυμα της ημέρας «Ας κινηθούμε» δόθηκε στους μαθητές, συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
της του Σχολείου. Προσκεκλημένοι στο σχολείο ήταν: Ο προπονητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ομάδας «Φίλιππος Βέροιας», Γιώργος Τσιαλτζούδης και ο διακεκριμένος αθλητής Βαγγέλης Τσιαλτζούδης. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση-επίδειξη του αθλήματος και στη συνέχεια οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία μέσω βιωματικών κινητικών δράσεων να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μέσα από την οργανωμένη αθλητική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο άθλημα και τους κανόνες του, να συμμετέχουν ενεργητικά όλοι οι μαθητές μας με την καθοδήγηση των προπονητών και των εκπαιδευτικών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ψυχαγωγία, την άσκηση τους, γνωρίζοντας παράλληλα ένα νέο άθλημα που πιθανόν να το επιλέξουν στον ελεύθερό τους χρόνο. «Ευχαριστούμε θερμά τους καλεσμένους μας για αυτή την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ