Quantcast

http://picasion.com/

Αναχώρησε για το Παγκόσμιο Παγκρατίου στη Μόσχα η ομάδα του Ημαθίωνα

Αναχώρησε σήμερα η αποστολή του αθλητικού συλλόγου «ΗΜΑΘΙΩΝ» Βέροιας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που θα διεξαχθεί στη Ρωσία και στο στάδιο Sports Complex CSKA της Μόσχας. Οι αθλητές/τριες του συλλόγου που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας
με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος είναι η Θεοδωρίκα Αυγή, η Κωτσογιαννίδου Χριστίνα, ο Καφετζής Πέτρος και ο Μπουτιωνίδης Γιώργος, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου κ. Παπαδόπουλος Βασίλης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς, Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, Περιφερειακό Τμήμα Ημαθίας και τον πρόεδρό του κ. Παλπάνα Παναγιώτη, Ιχθυεμπόριο Καφετζής Σάββας, Κιβωτός café-bar, Lazy Eye αλλά και τους γονείς των αθλητών μας τόσο για την προετοιμασία τους αλλά και για την τελική μετάβαση και συμμέτοχη τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, στους αθλητές/τριες του συλλόγου μας και της Εθνικής Ελλάδος να σηκώσουν την γαλανόλευκη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ