Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Δεν είμαστε φτωχοί συγγενείς»

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ρόστερ και της φανέλας του Φιλίππου τον λόγο πήρε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», ο οποίος τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά που η ομάδα επιστρέφει στην Β΄ Εθνική. Η κατηγορία φέτος είναι πολύ δύσκολη. Τολμώ να πω ότι είναι μια Α2 του Βορρά ή μια
μικρή Α2. Υπάρχουν πολλές ομάδες ενισχυμένες και ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είμαστε και εμείς. Δεν είμαστε οι "φτωχοί συγγενείς". Το ενδιαφέρον που έχει αναπτυχθεί τελευταία γύρω από την ομάδα, μας αναγκάζει να θέσουμε ορισμένους στόχους. Ο πρώτος πιστεύω ότι η ομάδα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στις μικρότερες κατηγορίες.

Δεν πρόκειται βέβαια για μικρό στόχο. Είναι μεγάλος στόχος. Θέλουμε η ομάδα όμως να μείνει εδώ και τις επόμενες σεζόν να μπορέσει να κάνει και το κάτι καλύτερο. Θα πρέπει να σταματήσουμε και με εμένα πρώτο να είμαστε γραφικοί με τους διαιτητές. Κάναμε αρκετά τις προηγούμενες χρονιές και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ