Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιαγιαδίστικα σαρμαδάκια, ρολά και πολλά κρεατοσκευάσματα για το γιορτινό 3ήμερο

Τι μας ετοίμασε πάλι το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»;
Γιορτινή ημέρα σήμερα, του Αγίου Δημητρίου και πολλά είναι τα σπίτια στη Βέροια που έχουν και από έναν εορτάζοντα. Η γιορτή συνεχίζεται και την Κυριακή, με την εθνική μας επέτειο. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» μας ετοίμασε και αυτή την εβδομάδα, μια μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα και πεντανόστιμα ρολά, έτοιμα να μπουν στο φούρνο και να αποτελέσουν τα πιο νόστιμα ορεκτικά, μεζέδες ή κυρίως πιάτα αλλά και λαχταριστά γιαγιαδίστικα σαρμαδάκια που όχι μόνο θα ξετρελάνουν τα εορταστικά τραπέζια αλλά θα μας λύσουν τα χέρια. Εσείς απολαύστε τις ηλιόλουστες φθινοπωρινές σας βόλτες, την Κυριακάτικη παρέλαση και αφήστε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να φροντίσει για το τραπέζι σας. 
Θα βρείτε επίσης και μοσχαράκι ελληνικό ελιά ποντικάκι, ότι πρέπει για βραστό, που το σηκώνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες!
Περάστε μια βόλτα σήμερα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και επιλέξτε κρέας κορυφαίας ποιότητας και έτοιμες λύσεις που θα στολίσουν τα γιορτινά σας τραπέζια.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ