Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για τις χιονοπίστες του Dubai φεύγει ο Πετράκης

Παλεύει για ένα εισιτήριο στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου
Για το Dubai αναχωρεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Εν σώματι Υγιεί» Κωνσταντίνος Πετράκης. Ο Βεροιώτης αθλητής Χιονοσανίδας, θα ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Αλμπανίδη Κωνσταντίνο, προκειμένου να λάβει μέρος στο προπονητικό camp Xιονοσανίδας (ParaSnowboard) που θα διεξαχθεί στο Ski Dubai Relative από τη 1 μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στο Asian Cup στις 6/11 και όπως όλα δείχνουν και στο World Cup στις 8/11.


Ο Κωνσταντίνος Πετράκης θα συμμετέχει και στο Europa Cup/World Cup της Ολλανδίας, αργότερα μέσα στο Νοέμβρη. Οι αγώνες που θα συμμετέχει ο Πετράκης είναι οι πρώτοι μετά τη συμμετοχή του στους ΠαραΟλυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα τον περασμένο Μάρτιο και εντάσσονται στα πλαίσια της προσπάθειας του, για τη συγκέντρωση των απαραίτητων βαθμών για τη συμμετοχή του στους Χειμερινούς ΠαραΟλυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ