Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Αντώνης από τη Νέα Νικομήδεια μας χρειάζεται... Μπορείς να βοηθήσεις;

Και το 1 είναι σημαντικό!
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών, κέντρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας της Βέροιας και κάνει δημόσια έκκληση προκειμένου να βοηθήσουμε μέσα από οικονομική συνεισφορά έναν συμπολίτη μας που μας έχει πραγματική ανάγκη. Πρόκειται για τον Αντώνη Σταφυλίδη, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, πριν από ένα μήνα περίπου, έξω από το από το χωριό του τη Νέα Νικομήδεια. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο 22χρονος Αντώνης Σταφυλίδης, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη στις 23-09-2018 λίγο έξω από το χωριό του τη Νέα Νικομήδεια. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου κρίθηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Εκεί χειρουργήθηκε και νοσηλεύτηκε στην Μ.Ε.Θ. και στη Νευροχειρουργική Κλινική. Μετά από σύσταση των γιατρών αποφασίστηκε η μετάβασή του σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Αρ. Λογ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5243-075990-136
(ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Νικολάου)

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ