Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άγριες σκηνές σε εστιατόριο της Βέροιας - Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται δύο άτομα

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατηγορούνται δύο άτομα 39 και 22 ετών, που χθες στις 8 το βράδυ μπήκαν σε εστιατόριο στην καρδιά της Βέροιας και απείλησαν με πιστόλι θαμώνα του καταστήματος. Οι προσωπικές διαφορές του 45χρονου θύματος με τους φερόμενους δράστες, όπλισαν
το χέρι του 39χρονου και του 22χρονου συνεργού του, στην κατοχή του οποίο βρέθηκε ένα μαχαίρι. Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο άτομα μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να απειλούν τον 45χρονο άνδρα, με πιστόλι. Αμέσως ξεκίνησε συμπλοκή χωρίς ευτυχώς το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να θρηνήσουμε θύματα. 

Έκαναν «θερινό» το μαγαζί

Η συμπλοκή εκτυλίχθηκε σχεδόν σε όλο το μαγαζί, αφού ο 39χρονος και ο 22χρονος επιτέθηκαν στον άνδρα σπάζοντας επάνω του καρέκλες και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με χτυπήματα. Στη συνέχεια οι δύο φερόμενοι ως δράστες βγήκαν τρέχοντας από το κατάστημα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί από την οδό Αγίου Δημητρίου. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ ο 39χρονος και ο 22χρονος συνελήφθησαν, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως πρόκειται για μία υπόθεση προσωπικών διαφορών που μάλλον έχει εξελιχθεί σε βεντέτα, καθώς ανάλογο περιστατικό, όχι της ίδιας κλίμακας, έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, με τον 39χρονο να βρίσκει άνομους τρόπους για να λύσει τις διαφορές του με τον 45χρονο άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ