Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγκάλιασαν γιαγιά και της έκλεψαν την αλυσίδα στην καρδιά της Βέροιας

Χωρίς ίχνος ντροπής και με περίσσιο θράσος έδρασαν χθες το πρωί δύο γυναίκες εναντίον μιας ηλικιωμένης στο κέντρο της Βέροιας. Με τη μέθοδο του εναγκαλισμού κατάφεραν να της αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γυναίκες
Ρομά, ηλικίας 20 και 36 ετών, έστησαν χθες στις 10:30 το πρωί καρτέρι στην είσοδο της οικοδομής όπου διαμένει η 85χρονη και αγκαλιάζοντάς την απέσπασαν το κόσμημα αξίας που είχε η ηλικιωμένη στο λαιμό της. Η γυναίκα αντιμετώπισε το περιστατικό με ψυχραιμία και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα τα δύο άτομα να συλληφθούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογο περιστατικό συμβαίνει στο κέντρο της πόλης. Πριν λίγες μέρες άλλο ένα κρούσμα κλοπής αλυσίδας με τη μέθοδο του εναγκαλισμού σημειώθηκε στη Βέροια με δράστη και σε αυτή την περίπτωση νεαρή γυναίκα και θύμα ηλικιωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ