Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΣΟΚ»: Αυτοκτόνησε Βεροιώτης Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Νεκρός βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα και ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας. Τον επισμηνία βρήκαν νεκρό οι συνάδελφοί του, ενώ ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπαξιωματικός
της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με καταγωγή από τη Βέροια, μετά την ολοκλήρωση της βάρδιας του, μετακινήθηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο σε ένα από τα κτίρια της μονάδας. Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης φέρεται να τραυματίστηκε
θανάσιμα με το υπηρεσιακό όπλο του. Στο σημείο βρέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση και να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία.


Σύμφωνα με το ΓΕΑ το χρονικό της τραγωδίας είναι το ακόλουθο:


Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018, Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην 110 Πτέρυγα Μάχης και ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, βρέθηκε νεκρός από συναδέλφους του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ