Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

5 με πανό και... ισχυρή αστυνομική δύναμη στη διαμαρτυρία της ΕΛΜΕ στη Β/θμια

Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών γιορτάζεται σήμερα 5 Οκτωβρίου και η ΕΛΜΕ Ημαθίας τίμησε την ημέρα με κινητοποίηση διαμαρτυρίας το μεσημέρι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, για να εκφραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και η Εκπαίδευση. Ωστόσο,
λίγοι ήταν αυτοί που μπήκαν στο... εορταστικό κλίμα, με μόλις 5 μέλη της ΕΛΜΕ να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία κάτω από τα γραφεία της Β/θμιας, κρατώντας το πανό. 
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας, Θόδωρος Κακαγιάννης και Χαρά Αξούριστου αντίστοιχα, επισκέφθηκαν την εκπρόσωπο της Διευθύντριας Β/θμιας και υπεύθυνη εκπαιδευτικών
θεμάτων, Μαρία Σουμελίδου, όπου της κατέθεσαν έγγραφο με τα πάγια αιτήματα που είναι, μαζικοί διορισμοί 
όλων των Εκπαιδευτικών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες, γενναία χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών, αύξηση στους μισθούς και επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.
Αξίζει να σχολιαστεί η ισχυρή -για τα δεδομένα του πλήθους των διαμαρτυρομένων- αστυνομική δύναμη που έσπευσε στο σημείο. Μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με δυο άτομα, περιπολικό, 4 αστυνομικοί του Τμήματος, αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που έφταναν σε αναλογία... 2 αστυνομικοί για κάθε διαμαρτυρόμενο! Ωστόσο, σύντομα απελευθερώθηκε η περισσότερη δύναμη, καθώς κρίθηκε πως δεν συνέτρεχαν λόγοι τόσο έντονης παρουσίας στο σημείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ