Quantcast

http://picasion.com/

Προσφορά «ΣΟΚ» στο Φαρμακείο «Μουρτζίλα» - Λες «Βεροιώτης» και κερδίζεις 30%

Σε μια απίστευτη προσφορά μέσω του «Βεροιώτη», προέβη το Φαρμακείο «Μουρτζίλα» στην οδό Τρεμπεσίνας 20. Επισκέπτεσαι το κατάστημα στην περιοχή των ΚΤΕΛ, διαλέγεις τη Σπιρουλίνα Marcus Rohrer, λες στο ταμείο την μαγική λέξη «Βεροιώτης» και κερδίζεις έκπτωση 30%.
Απλά, με μόνο μια λέξη! Κωδικός προσφοράς: «Βεροιώτης». Η Σπιρουλίνα Marcus Rohrer αποτελεί Σπιρουλίνα 100% ύψιστης ποιότητας και περιέχει περισσότερα από 100 θρεπτικά συστατικά!

Η Σπιρουλίνα Marcus Rohrer προσφέρει οφέλη για τον καθένα. Διατηρεί την υγεία και την ευεξία της οικογένειας. Βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις. Προστασία κι ενδυνάμωση μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Αυξάνει τις εγκεφαλικές επιδόσεις, ενισχύει τη συγκέντρωση, σας κρατά σε φόρμα και σε εγρήγορση. Διατηρεί την ενέργεια σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καταπολεμά το κρύωμα, τη γρίπη και τις λοιμώξεις: Επιστήμονες της υγείας ανακάλυψαν πως η σπιρουλίνα όχι μόνο τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά ενισχύει την ικανότητα του σώματος να παράγει νέα αιμοσφαίρια!

Ιδανική για όλη την οικογένεια και για εσάς που θέλετε το καλύτερο για τον εαυτό σας!

Βρείτε τη Σπιρουλίνα Marcus Rohrer στο φαρμακείο Μουρτζίλα με ΈΚΠΤΩΣΗ - 30% και 60 χάπια ΔΩΡΟ, απλά και μόνο λέγοντας στο ταμείο ότι είδατε τη προσφορά στον «Βεροιώτη»!



Φαρμακείο Μουρτζίλα
Τρεμπεσίνας 20, Βέροια (περιοχή ΚΤΕΛ)

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:30 
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ