Quantcast

http://picasion.com/

Χαμός στο Παζάρι: «Κλέφτες - Kλέφτες, πιάστε τους!»

Δύο κλεφτρόνια βούτηξαν πορτοφόλι από ανυποψίαστη γυναίκα
Ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου στο παζάρι της Βέροιας. Μια μεσήλικη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής από δύο αδίστακτα κλεφτρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά
τις 10 το πρωί, όταν ένας άντρας και μια γυναίκα (Ρομά) πλησίασαν την ανυποψίαστη γυναίκα και με αστραπιαίο τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν το πορτοφόλι της που είχε μέσα χρήματα, κάρτες και πολύτιμα προσωπικά έγγραφα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Η άτυχη κυρία, μετά το αρχικό «σοκ» που υπέστη, φώναζε με εκκωφαντικό τρόπο «Κλέφτες - κλέφτες, πιάστε τους!». Όλοι όσοι μεταβαίνουν κάθε Τρίτη για ψώνια στο παζάρι, θα πρέπει να δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή, γιατί δυστυχώς οι κακοποιοί κυκλοφορούν ανάμεσά τους.

2 σχόλια:

  1. Οι γύφτοι έχουν ρημάξει το παζάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκάρομαι! Μα "Ρομά"; Αφού προσπαθούν για την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία, απο το 1970.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ