Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρένο η Βέροια στα φιλικά - Νίκησε τον Αλμωπό με 2-1

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για τη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία αν και δυσκολεύτηκε, τελικά επικράτησε επί του Αλμωπού στην Αριδαία. Οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο σκόραραν δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη. Το πρώτο
ημίχρονο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας φαινόντουσαν κουρασμένοι από την προετοιμασία των προηγούμενων ημερών. Μάλιστα, έμειναν πίσω στο σκορ, όταν στο 18 λεπτό της συνάντησης ο Ξόμπλιος με ένα ξερό σούτ σημείωσε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ισορροπίες άλλαξαν. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 49 λεπτό, όταν το σουτ εκτός περιοχής που επιχείρησε ο Μούχαλης χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση της «Βασίλισσας» ολοένα και αυξανόταν με αποτέλεσμα στο 50 λεπτό να έρθει η ισοφάριση. Ο Μπακάλης μετά από ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στα αντίπαλα καρέ και μ' ένα πολύ τεχνικό πλασέ έκανε το 1-1. Πλέον ήταν ζήτημα χρόνου να έρθει και το δεύτερο γκολ, καθώς η πίεση που ασκούσαν οι Βεροιώτες ήταν πολύ μεγάλη και ο Αλμωπός δεν έδειχνε πως μπορούσε να κρατήσει το κέντρο. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 59 λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Σκαθαρούδη, ο επερχόμενος Κυριακίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, 
Μπλέτσας, Βεργώνης, Κανούλας, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Κυριακίδης, Μυλωνάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σκαθαρούδης, Ζούρκος, Ιωάννου, Τσικόπουλος, Τσουλχάι, Παπουτσίδης, Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Μισαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ