Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είναι αυτό που κάνει τη μπύρα «ONIRO» τόσο διαφορετική;

Ένα «ONIRO» στο μπουκάλι
Το μυστικό είναι ο λυκίσκος φυσικά. Αυτό το μαγικό, αυτοφυές, αναρριχώμενο φυτό, που είναι ένα από τα τέσσερα βασικά συστατικά της μπύρας. Αποκαλείται και «πράσινος χρυσός» και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα φυτό, του οποίου τα άνθη

έχουν πολλαπλές ιδιότητες. Περιέχει μεγάλες ποσότητες από πικρικά οξέα, αιθέρια έλαια, ταννίνες, φλαβονοειδή, γλυκοζίδια, ρητίνες και αμινοξέα. Έχει καταπραϋντικές, αγχολυτικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, αφού λειτουργεί ως φυσικό ηρεμιστικό για τον οργανισμό. 

Επίσης, περιέχει ουσίες με αντιβιωτική και αντισηπτική δράση, προστατεύοντας από εσωτερικές μολύνσεις, όπως και δερματικές. Για το πεπτικό σύστημα, προσφέρεται για φυσική αντιμετώπιση εντερικών προβλημάτων, για την καταπολέμηση της ανορεξίας ως φυσικό ορεκτικό, αλλά και σε περιπτώσεις δυσπεψίας ως χωνευτικό.



Στη μπύρα χρησιμοποιούνται μόνο τα θηλυκά άνθη, τα οποία μας δίνουν την χαρακτηριστική πικράδα και το φρουτένιο άρωμα της, δίνοντας έτσι μια πολυδιάστατη γεύση και άρωμα. Επίσης, λειτουργεί ως φυσικό συντηρητικό, λόγω των παραπάνω ουσιών. 

Αυτό λοιπόν, είναι το μυστικό της μπύρας oniro: οι τεράστιες ποσότητες από τους πιο φημισμένους, αρωματικούς λυκίσκους του κόσμου, που κλείνονται φρέσκοι στο μπουκάλι και ταξιδεύουν στο ποτήρι σας, με προορισμό το απόλυτο όνειρο… 

ONIRO
Dreamer Βrewing
Τ: 6981957086
Διανομή: «Αλεξανδρίδης ΑΕ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ