Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έδωσε το σύνθημα ο Πρόεδρος: «Όσοι αγαπάτε τη «Βασίλισσα», ελάτε στο γήπεδο»

Εκ μέρους της διοίκησης, του προπονητικού team και των παικτών, ο πρόεδρος του ΓΑΣ Βέροια Στέφανος Αποστολίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στο φίλαθλο κοινό της Ημαθίας. Ο ηγέτης των «κυανέρυθρων», ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος καλεί όσους αγαπούν τη «Βασίλισσα» να έρθουν στο Δημοτικό Στάδιο,
προκειμένου να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την αξιόμαχη ομάδα των Γιαννιτσών. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: «Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η "Βασίλισσα του Βορρά" ξεκινά μια δύσκολη, αλλά συναρπαστική διαδρομή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας στις 4 το απόγευμα, για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου τα Γιαννιτσά. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια ΟΛΩΝ, παικτών, προπονητικού επιτελείου και διοίκησης, ζητάμε από όλους εσάς τους αγνούς φιλάθλους μας, που στηρίζεται την ιστορική μας ομάδα να έρθετε στο γήπεδο, στηρίζοντας την με την παρουσία και το χειροκρότημα σας. «Ω Βέροια, ομάδα μας χιλιοαγαπημένη, αρχόντισσα είσαι του Βορρά για τρόπαια γεννημένη» ας ακουστεί λοιπόν ξανά στο γήπεδο μας, σε αυτή την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, που στόχο έχει να επιστρέψουμε εκεί που δικαιωματικά ανήκουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ