Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Συνωστισμός» στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Ημαθίας - Ποια ονόματα παίζουν;

Εκτενές ρεπορτάζ έκανε από την Ημαθία η γνωστή εφημερίδα των Αθηνών «Παραπολιτικά». Το δημοσίευμα αναφέρεται στο συνωστισμό που υπάρχει στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς εθνικές εκλογές και μιλάει για όλα τα ονόματα που ακούγονται για μια θέση στις λίστες του κόμματος. Διαβάστε
αναλυτικά τι αναφέρει: «Δύσκολη υπόθεση για το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνονταν ότι θα είναι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Ημαθία, λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψηφίων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Όμως φαίνεται ότι αρχίζει το τοπίο να ξεκαθαρίζει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει η αρχική τριάδα, η οποία κυριαρχεί στα σενάρια που ακούγονται, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και στην Πειραιώς, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση επεξεργασίας των ψηφοδελτίων και των υποψηφιοτήτων.

Η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι νέα πρόσωπα, αλλά και πρόσωπα με δυναμική που έχουν και μπορούν να προσφέρουν στην πολιτική, με πορεία και διαδρομή που η τοπική κοινωνία έχει εκτιμήσει. Αναφορικά με την Ημαθία, το προβάδισμα σαφώς έχει ο νυν βουλευτής της ΝΔ, Απόστολος Βεζυρόπουλος, ενώ φαίνεται ότι έφυγε πια το ερωτηματικό από την υποψηφιότητα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν οι σχετικές επαφές και συζητήσεις, με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, να σκέφτεται θετικά πια το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του, εφόσον κληθεί από το κόμμα.

Την αρχική τριάδα συμπληρώνει το όνομα του Τάσου Μπαρτζώκα, δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά και ήδη έχει έντονη παρουσία και δράση τόσο κομματική, όσο και πολιτική. Θυμίζουμε ότι η Ημαθία έχει τέσσερις έδρες και στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν έξι υποψήφιοι.

Για την υπόλοιποι τριάδα τα σενάρια θέλουν να επιλέγονται πρόσωπα όπως ο Φ. Κουτσουπιάς από το Μητρώο της ΝΔ, ο γιατρός Γιώργος Μηνάς, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, ενώ ακούγονται και ο Αργύρης Γκαμπέσης και ο Προκόπης Μπίλης.

Υπάρχουν όμως και οι δύο «γαλάζιες» κυρίες που τα ονόματά της ακούγονται δυνατά στην Ημαθία, της πρώην βουλευτίνας Γεωργίας Μπατσαρά, αλλά και της περιφερειακής συμβούλου Νίκης Καρατζούλια. Από την Περιφέρεια και από τους περιφερειακούς συμβούλους ακούγεται και το όνομα του Στάθη Σαρηγιαννίδη».


Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ