Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση κορυφής στο Δημαρχείο

Μια πολιτική συνάντηση είχαμε στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν στη Βέροια ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Βασίλης Έξαρχος. Στην
αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συναντήθηκαν τέσσερα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλη διαδρομή στην πολιτική ζωή του τόπου. Στην φωτογραφία απεικονίζονται ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Ασλάνογλου, ο πρώην δήμαρχος και νομάρχης Ανδρέας Βλαζάκης, ο τέως Βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης Καραβασίλης.

Οι τέσσερις άνδρες συνομίλησαν για τα πολιτικά δρώμενα τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Πεποίθηση όλων πως το Κίνημα Αλλαγής έχει ανοδική πορεία και ότι ο Ελληνικός λαός θα το εμπιστευτεί στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ