Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε προσκοπικό χωριό θα μεταμορφωθεί η πλατεία Δημαρχείου

Με ένα πλήθος επετειακών εκδηλώσεων γιορτάζουν οι Πρόσκοποι τα 100 χρόνια προσφοράς του Βεροιώτικου Προσκοπισμού, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βέροιας. Μετά το κατασκηνωτικό διήμερο στην Καστανιά, που ξεπέρασε τις προσδοκίες σε αριθμό συμμετεχόντων, σειρά έχει η
δεύτερη επετειακή εορταστική δράση στη Βέροια. Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου 2018, η δράση περιλαμβάνει «Προσκοπικό χωριό» στην πλατεία Δημαρχείου και επίσημο εκκλησιασμό στην Παλαιά Μητρόπολη, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα. Τι θα συμβεί;



Μια προσκοπική κατασκήνωση θα στηθεί. Μια πάνινη πολιτεία με σκηνές, με μεγάλες και μικρές κατασκευές, με περίπτερα πληροφόρησης, των προσκοπικών συστημάτων της πόλης, της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, του Συλλόγου Δοτών Μυελού των Οστών, και των Ραδιοερασιτεχνών που θα επικοινωνήσουν παγκόσμια τα 100χρονα των Προσκόπων της Βέροιας. Θα τραγουδήσουμε, θα παίξουμε παιχνίδια ζωηρά και περιπέτειας, θα περάσουμε από τα scout points, θα ασχοληθούμε στα εργαστήρια προσκοπικής δημιουργίας, θα ονειρευτούμε και θα διασκεδάσουμε στην βραδινή «προσκοπική πυρά».

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, θα εκκλησιαστούμε όλοι μαζί, πρόσκοποι, παλαιοί πρόσκοποι, οικογένειες, φίλοι στην παλιά Μητρόπολη, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου, και θα απολαύσουμε προσκοπικά εδέσματα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους. Σας περιμένουμε στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ