Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Στέλιου Μαραγκού

Στις 26 Δεκεμβρίου 1977 οι παίκτες της Α’ Εθνικής έκαναν απεργία και οι ομάδες έπαιξαν με ερασιτέχνες. Στο παιχνίδι Ολυμπιακού – Βέροιας αγωνίστηκε ο Γιώργος Μαραγκός, την ημέρα που έκλεινε τα 16 χρόνια του, και έμελλε να είναι το μοναδικό του παιχνίδι στην Α’ Εθνική. Δώδεκα χρόνια μετά
γεννήθηκε ο γιος του ο Στέλιος, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα, με μεγαλύτερη επιτυχία. Στα 19 χρόνια του ξεχωρίζει με τον Αετό Σκύδρας στην Δ’ Εθνική και το 2010 τον παίρνει η Καβάλα σαν ταλέντο. Πηγαίνει στη Δόξα Δράμας και παίρνει αγώνες, αν και άπειρος από την κατηγορία, με προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου, που τον βοηθά πολύ στην βελτίωσή του. Αν και δεν είναι πολύ ψηλός για στόπερ, 1μ.82, έχει πολύ καλό άλμα και παίζει δυνατά. Η Δόξα ανεβαίνει με περιπετειώδη τρόπο, ο Στέλιος όμως έχει πρόταση από τον Πλατανιά, όπου πανηγυρίζει νέα άνοδο.
Παραμένει όμως στην Φούτμπολ Λιγκ, αυτή τη φορά στην Καβάλα, όπου Βασιλακάκης, Παπαδόπουλος και Μαραντάς τον έχουν βασικό και αναντικατάστατο, αρκετά έμπειρο πλέον. Το 2013 έχει πρόταση από την ΑΕΚ Λάρνακας, και συνεργάζεται με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο τελευταίος φεύγει νωρίς όμως και τον Ιανουάριο αποχωρεί και ο Μαραγκός, για να βρεθεί στην Κέρκυρα και να ξαναβρεί τον Μιχάλη Γρηγορίου. Αργεί να μπει στη δράση, παίζει από τον Μάρτιο, αλλά είναι βασικός στην πορεία ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Έτσι στις 23 Αυγούστου 2013 κάνει ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ στη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανθρακικού. Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ τον φέρνουν τον Ιανουάριο του 2014 στη Βέροια. Βοηθάει στην παραμονή της ομάδας της πόλης που γεννήθηκε, βάζοντας και το μοναδικό του γκολ μέσα στη Λιβαδειά. Στη Βέροια μένει δύο χρόνια, τη σεζόν 2016-17 παίζει πολύ λίγο και πηγαίνει για ένα εξάμηνο στον Πλατανιά. Το 2017 εντάσσεται στον Άρη, όπου δυσκολεύεται να παίξει βασικός, αφού ο ανταγωνισμός είναι έντονος, ζει όμως έντονα, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές που παίζει, την πανηγυρική ατμόσφαιρα της ανόδου. Είναι η τέταρτη στην καριέρα του από τη Φούτμπολ Λιγκ! Φέτος γύρισε στη Βέροια, για να ενισχύσει τη νέα προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας, και θα βοηθήσει με την εμπειρία του είτε σαν κεντρικός αμυντικός, είτε σαν αμυντικός χαφ, τις θέσεις που έμαθε να παίζει εννέα χρόνια σαν επαγγελματίας.

Πηγή: soccerbase.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ