Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όνομα «βόμβα» ετοιμάζει το Κίνημα Αλλαγής για υποψήφιο Βουλευτή στην Ημαθία

Ανεβαίνει κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο στην Ημαθία, με τα κόμματα να βρίσκονται σε θέση μάχης ενόψει των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθούν σε λίγους μήνες. Όπως είναι λογικό, η ονοματολογία δίνει και παίρνει και οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν
σιγά - σιγά να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Η προοπτική μιας έδρας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει ανοίξει την όρεξη στους «δελφίνους», οι οποίοι αναμένεται να ριχτούν στην μάχη του σταυρού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, στο νομό Ημαθίας «ψήνεται» μια υποψηφιότητα από το Κίνημα Αλλαγής που μόλις ανακοινωθεί, θα προκαλέσει «σεισμό», όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και πανελλαδικά. Είναι από τις πλέον προβεβλημένες προσωπικότητας, με ισχυρές διασυνδέσεις στην Αθήνα και πλούσιο βιογραφικό. Ο ίδιος κρατάει προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά του και περιμένει θεσμικά να ανακοινώσει την κάθοδό του προς τις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ