Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναρκομανής έκανε άνω/κάτω το Νοσοκομείο - Έσπασε την τζαμαρία του ΟΚΑΝΑ

Τον συνέλαβαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, μετά από ένα απρόσμενο γεγονός που έκανε τους εργαζόμενους, αλλά και τους απλούς πολίτες να φοβηθούν. Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας που είναι εξαρτημένος
από ναρκωτικές ουσίες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις την αίθουσα του ΟΚΑΝΑ. Στην αρχή φώναζε και έβριζε, ενώ στην συνέχεια κατέβασε μ' ένα αιχμηρό αντικείμενο την τζαμαρία. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέφθασε λίγα λεπτά. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τον ταραχοποιό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ναρκομανείς συμπεριφέρονται με τέτοιο βίαιο τρόπο σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου. Θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, τόσο για την προστασία του κτιρίου, όσο και των απλών υπαλλήλων που καθημερινά δίνουν μάχη για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες ανάγκες.

2 σχόλια:

  1. Γατάκια,τέτοια περιστατικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξανδρειας τα έχουν για πλάκα καθημερινά.
    Αυτά είναι στο χαλαρό τους,έχουν συμβεί εκεί παρα πολύ ζόρικα σκηνικά,πολύ συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο το Παιδι να ερθει και σ'εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ