Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Μπούσουλας» τραγούδησε στο Άλσος για τις κοινωνικές δομές της Βέροιας

Μια υπέροχη βραδιά στο θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» με καλή ελληνική μουσική, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 5/9 στη συναυλία που παραχώρησε το Βεροιώτικο μουσικό συγκρότημα «Μπούσουλας». Η βραδιά είχε κοινωνικό χαρακτήρα, αφού
διοργανώθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου της Βέροιας και του Κέντρου προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο «Αμαρτωλού Κόκκινου». Ο κόσμος, αντί εισιτηρίου, άφηνε στην είσοδο είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα, που θα διατεθούν στις παραπάνω δομές.
Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία, ήταν και 170 πρόσφυγες που διαμένουν στο στρατόπεδο «Αμαρτωλού Κόκκινου».

Το συγκρότημα «Μπούσουλας» για ακόμα μια φορά ενθουσίασε το κοινό, παρουσιάζοντας ένα άρτιο μουσικό πρόγραμμα, με επιλεγμένα και λατρεμένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. 
Οι Βεροιώτες μουσικοί, έχουν πάντα στο πλευρό τους το δικό τους σταθερό κοινό, που αυξάνεται έπειτα από κάθε τους εμφάνιση. Άψογη σκηνική παρουσία, υπέροχες φωνές, εξαιρετικές ερμηνείες, τόσο από τον frontman του συγκροτήματος Μιχάλη Ρίζο, όσο και από τις guest της βραδιάς, Μάγδα Πένσου και Φωτεινή Γεωργουδάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, Κωστή Ρίζο, Γιώργο Αθανασιάδη, Χρήστο Δαμιανίδη και Κώστα Ρίζο. Δείτε φωτογραφίες:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ