Quantcast

http://picasion.com/

Ο Μπαλάφας, ο εφιάλτης και στο βάθος η Βέροια

Το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής και κάποιοι πρώην διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Σωτήρης Μπαλάφας, δεν κατάφεραν να βρουν σύλλογο για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Είναι ένας εφιάλτης.
Αυτό και ένας σοβαρός τραυματισμός είναι ότι χειρότερο για έναν αθλητή. Αυτό που φοβούνται όλοι. Αυτό που τρέμουν όλοι. Το παράθυρο για τους ελεύθερους Έλληνες ποδοσφαιριστές έκλεισε πριν από λίγες ώρες και πλέον όσοι παίκτες δεν βρήκαν ομάδα και δεν θέλουν να μείνουν ανενεργοί έχουν ελάχιστες λύσεις. Είτε την αγορά του Ισραήλ (την μοναδική από τα «ευρωπαϊκά» πρωταθλήματα που μένει ανοιχτή), είτε αυτήν της Αυστραλίας ή κάποιου άλλου εξωτικού προορισμού.

Στην λίστα αυτή είναι ο έμπειρος μέσος Σωτήρης Μπαλάφας με την πολυετή θητεία στον ΠΑΟΚ, στα Γιάννενα, αλλά και στη «Βασίλισσα του Βορρά». Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο έμπειρος παίκτης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην ερασιτεχνική πια Βέροια. Μην ξεχνάμε πως έχει ιδιαίτερα στενούς δεσμούς με την πόλη μας και αρκετά συχνά τον βλέπουμε να επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

2 σχόλια:

  1. Ποια Βέροια; Αυτή στην οποία έκανε δικαστική προσφυγή για να της αφαιρεθούν βαθμοί από την Βαθμολογία; Καλά, λωτοφάγοι είμαστε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι ο Καρυπίδης τους άφησε όλους απλήρωτους είτε ποδοσφαιριστές,είτε εργαζόμενους,και τώρα τα χώνει αλλού,αν τα χώσει κι εκεί φυσικά,δεν σας πείραξε.αυτος που διεκδικεί τα οφειλόμενα σας πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ