Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Lady in Red» η Κατερίνα Μάρκου στην Μητροπόλεως

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε χθες την Ημαθία στα πλαίσια της ΔΕΘ, με τα γαλάζια στελέχη να έχουν βαρύ πρόγραμμα συναντήσεων, συνοδευόμενα από τοπικά στελέχη του κόμματος. Μια από τις γυναικείες παρουσίες που ξεχώρισε και συζητήθηκε για το στυλ της, ήταν αυτή της
Κατερίνας Μάρκου. Η πανύψηλη βουλευτής Θεσσαλονίκης επέλεξε κοστούμι για την επίσκεψή της στη Βέροια, μια ασφαλή και κλασσική επιλογή, που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και προσδίδει σοβαρότητα και κύρος.
Η Κατερίνα Μάρκου όμως το αναβάθμισε στιλιστικά, επιλέγοντας ένα total red κοστούμι με cigarette παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο και μαύρο camisole top.

Τα κομμάτια που έκαναν τη διαφορά, φέρνοντας το look πιο κοντά στο νεανικό στυλ της θεσσαλονικιάς βουλευτού, ήταν η λεοπάρ τσάντα και τα λευκά sneakers με την κόκκινη λεπτομέρεια, που πέρα από την άνεση που χρειαζόταν η βουλευτής σε μια τέτοια περίσταση, έδωσαν και μια πιο fashion forward πνοή στο... παραδοσιακό γυναικείο κοστούμι.

Εξάλλου, αν δε φορέσει sneakers η Κατερίνα Μάρκου, με το 1,90 ύψος και τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα, ποια θα τα φορέσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ