Quantcast

http://picasion.com/

Ο Kitchen Designer του 2018 είναι Βεροιώτης!

Τιμητική διάκριση με το βραβείο του Kitchen Designer of the Year για το 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, έφερε στην πόλη και βεβαίως στον ίδιο και στο βιογραφικό του, ο Βεροιώτης σχεδιαστής Νίκος Χατζηπαρασίδης. Ο φιλόδοξος σχεδιαστής συμμετείχε στα Kbsa Designer Awards, έναν
από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς στο χώρο του σχεδιασμού κουζίνας και μπάνιου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μεγάλη εμπειρία 40 ετών. Τα βραβεία δίνουν έμφαση στον άριστο σχεδιασμό και την εξαιρετική ποιότητα.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε σε ειδική τελετή σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου, το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του Οργανισμού Kbsa.

Ο Νίκος Χατζηπαρασίδης ασχολείται με το σχεδιασμό επίπλων και χώρων εδώ και 25 χρόνια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια και σήμερα ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Είναι γιός του Γιάννη και της Χρυσούλας Χατζηπαρασίδη της εταιρείας «Μακεδονική Επιπλοποιία» οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του επίπλου στη Βέροια και την Κεντρική Μακεδονία, εδώ και 40 χρόνια.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ