Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλλιτεχνικές εμφανίσεις και επισκέψεις για τον Ραφαήλ Μωραΐτη στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ βρίσκεται για εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ραφαήλ Μωραΐτης. Ο γοητευτικός τραγουδιστής από τη Βέροια πραγματοποίησε εξαιρετική καλλιτεχνική εμφάνιση στην Ιερουσαλήμ, εκεί που χτυπάει έντονα η καρδιά της ομογένειας. Μάλιστα, τον περίμενε και μια ευχάριστη
έκπληξη, καθώς στο μαγαζί όπου εμφανίστηκε, τον επισκέφθηκε ο φίλος του Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλιά του.

Το ραντεβού των δύο αντρών ανανεώθηκε για την επόμενη ημέρα, στην μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Πέτρου Ιακωβιδη, με τον Ραφαήλ να σπεύδει στα καμαρίνια και να συγχαίρει τους δύο ερμηνευτές για τις επιτυχίες τους. Να σημειωθεί πως την επόμενη εβδομάδα, ο Βεροιώτης λαϊκός τροβαδούρος θα βρεθεί στο Τελ Αβίβ, μαζί με τον Αλέκο Ζαζοπουλο, σ' ένα μαγικό live που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για πολύ κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ