Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιανναβαρτζής για Δημοτικές εκλογές στη Βέροια: «Ο χρόνος τρέχει και ο κόσμος της ΝΔ δυσφορεί»

Καμπανάκι κινδύνου χτυπάει ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών ο Σταύρος Γιανναβαρτζής. Το «γαλάζιο» στέλεχος από την Ημαθία, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, διερωτάται γιατί η ΝΔ σε τοπικό επίπεδο δεν βρίσκει έναν υποψήφιο δήμαρχο και στέλνει σαφές μήνυμα στους
επιτελείς του κόμματος πως θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν, διότι στο τέλος θα βγει χαμένος ο ίδιος ο δημότης ή ο ψηφοφόρος της παράταξης του. Διαβάστε αναλυτικά την πολιτική τοποθέτησή του:

«Δήμος Βέροιας - Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Δημοκρατίας. "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει". Αυτή την έκφραση χρησιμοποιεί ο λαός όταν θέλει να επισημάνει ότι σκόπιμα δεν κάνουμε κάτι ενώ μπορούμε. Όταν θέλεις να στείλεις ένα θέμα στις καλένδες κάνεις συμβούλια, εισηγήσεις, σκιαγραφήσεις κτλ. Ο χρόνος τρέχει και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας δυσφορεί. Κάποιοι σίγουρα κερδίζουν από αυτό και σίγουρα όχι ο δημότης της Βέροιας ή ο ψηφοφόρος της παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ