Quantcast

http://picasion.com/

Γαλάζια «εκστρατεία» με επικεφαλής τον Αυγενάκη στην Ημαθία

Με πλήθος επισκέψεων, συνέντευξη τύπου και σύσκεψη μελών στη Βέροια
Την Ημαθία επισκέφθηκε την Παρασκευή 7/9 κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια της εξόρμησης του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της 83ης ΔΕΘ και την ομιλία του Κυριάκου
Μητσοτάκη, αποτελούμενο από τον επικεφαλής, γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, την βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, τον βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας Αντώνη Σγαρδέλη και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη. 
Το κλιμάκιο, συνοδευόμενο από τοπικά στελέχη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτη Παλπάνα, τον βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο, την πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας Συρμούλα Τόπη - Τζήμα, πρώην βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος, είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα, καθώς επισκέφθηκε αγροτικούς συνεταιρισμούς και κονσερβοποιίες, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων και τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, ενώ η επίσκεψη έκλεισε με σύσκεψη κομματικών στελεχών στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ».
Λίγο νωρίτερα παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, όπου έγινε μια σύντομη ενημέρωση για τις επισκέψεις και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 
«Δυο είναι τα ζητήματα που ακούσαμε κατά τις σημερινές μας επισκέψεις. Η συμφωνία των Πρεσπών και το Φορολογικό σύστημα», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, που χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον Πρωθυπουργό των μνημονίων, των φόρων και των πλειστηριασμών.
«Μέσω των κλιμακίων που περιοδεύουν στη Β. Ελλάδα, μεταφέρουμε τα βασικά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας, που σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει τον τόπο», είπε ο κ. Αυγενάκης, ενώ αναφέρθηκε στον πρόσφατο ανασχηματισμό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντάς τον μια κίνηση προσπάθειας παράτασης της παραμονής στην εξουσία.


Αναφέρθηκε στη συνέχεια στο Μακεδονικό, λέγοντας πως ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός δε συνδέονται, πως η Μακεδονία είναι μια και ελληνική και πως η ΝΔ δε θα συναινέσει σε άλλη κατεύθυνση. «Θα δώσουμε μάχη να μην ισχύσει η συμφωνία, που όσο περνάει ο χρόνος αποκτάει βάρος».
Αναφερόμενος στις επισκέψεις που πραγματοποίησαν στην Ημαθία, είπε πως στους αγροτικούς συνεταιρισμούς έγιναν στοχευμένα, συνδέοντας έτσι τους 3 πυλώνες της ΝΔ, το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το κόστος παραγωγής, που όπως είπε είναι έτοιμη να τους υλοποιήσει μόλις κυβερνήσει.
Από την πλευρά του ο κ. Λαζαρίδης, θέλησε να τονίσει τα πλεονεκτήματα του νομού Ημαθίας, που είναι ο πρωτογενής και μεταποιητικός τομέας, στέλνοντας παράλληλα ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της ΝΔ στον πρωτογενή τομέα, ως προτεραιότητα για να πάει η χώρα παραπέρα και να μπει σε αναπτυξιακό κύκλο. «Πιστεύουμε στις επενδύσεις, κάτι που δεν είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ», είπε, συμπληρώνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί παρελθόν και ότι υποσχεθεί στη ΔΕΘ ο λαός δε θα τον πιστέψει, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει.
Δείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου και την σύσκεψη των στελεχών:



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ