Quantcast

http://picasion.com/

Φοβερό! Δημοτικός Σύμβουλος σκαρφάλωσε σε στύλο της ΔΕΗ για να αλλάξει λάμπα!

Ένας πολύ γνωστός σύμβουλος, με μακρά πορεία στα δημοτικά έδρανα, προέβη σε μια ενέργεια που προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια αναμονής, αποφάσισε να αλλάξει μόνος του την χαλασμένη λάμπα.
Παρ' όλες τις ενέργειές και τις παρεμβάσεις που έκανε, δυστυχώς, η περιοχή είχε βυθιστεί στο σκοτάδι, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση και να σκαρφαλώσει στον στύλο της ΔΕΗ.

Ο λόγος για τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κάκαρη, ο οποίος με την ενέργειά του αυτή, θέλησε να καυτηριάσει, όπως αναφέρει ο ίδιος, την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Διαβάστε τι ανέφερε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

7 σχόλια:

  1. Τὤχει! Νὰ τὸν πάρουν στὴν ΔΕΗ, ν' ἀλλάξῃ ὅλες τὶς καμμένες λάμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια απόδειξη οτι ο Κάκκαρης είναι εξωγήινος. Καμιά λάμπα δεν άλλαξε. Απλώς η κάμερα τον έπιασε να προσπαθεί να επικοινωνήσει (χρησιμοποιώντας την νέα Hyper-Yagi κεραία του) με τον πλανήτη του, τον Kepler-22b στον αστερισμό του Κύκνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφήμιση κάνει. Ουτε που μας νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΑΚΑΡΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θυμίζει άγαλμα της Ελευθερίας ...στην Βεροιώτικη όμως έκδοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο Κάκκαρη, είσαι προτεινόμενος για το βραβείο φωτογραφίας Pulitzer

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ