Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έξαρχος από Βέροια: «Έχουμε σχέδιο για την αναζωογόνηση του αγροτικού κόσμου»

«Το ΚΙΝ.ΑΛ. θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις»
Στη Βέροια, μαζί με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστουδουλάκη βρέθηκε ο Βασίλης Έξαρχος. Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, στην συνέντευξη τύπου που
έγινε στον Δημαρχείο αναφέρθηκε στον αγροτικό τομέα και εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για λάθη και παραλείψεις.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. απέτυχε παταγωδώς στην αγροτική πολιτική και ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στην αναζωογόνηση της υπαίθρου, με πρόταση και σχέδιο. Με φορολογική αποσυμπίεση, με αποσύνδεση του ασφαλιστικού συστήματος από το εισόδημα, με ακατάσχετο λογαριασμό για τους αγρότες», σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε σε στόχους του ΚΙΝ.ΑΛ. για την αναζωογόνηση της υπαίθρου.

«Κίνητρα για τους νέους αγρότες, οικονομικά και φορολογικά, για ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού και σύστημα ασφάλισης της φυτικής και ζωικής παραγωγής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων».

Ο κ. Έξαρχος κλείνοντας την τοποθέτησή του, δήλωσε πως το ΚΙ.ΑΛ. θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις και πρότεινε να τις κρατήσουν αυτοί που παρουσιάζουν άγαρμπα τις επιθυμίες τους. Στη συνέντευξη τύπου παρόντες ήταν μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής, καθώς ακολούθησε συζήτηση του Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη με τα στελέχη του κόμματος. Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ