Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωτοποριακή μέθοδος για εύκολες αιμοληψίες εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη Βέροια

Σε παιδιά και δύσκολους ασθενείς
*Μικροβιολογικά Ιατρεία Πέτρου Λ. Θεμελή
Τα Μικροβιολογικά Ιατρεία του Ιατρού Βιοπαθολόγου Πέτρου Λ. Θεμελή, καλωσορίζουν τον υπερσύγχρονο φλεβοπροβολέα Flex Vein Viewer! Μια πρωτοποριακή μέθοδος
ανίχνευσης φλέβας που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη Βέροια, στα Μικροβιολογικά Ιατρεία του Ιατρού Βιοπαθολόγου Πέτρου Λ. Θεμελή. Η συσκευή ανίχνευσης φλέβας, προσφέρει πρόσβαση σε αγγεία «με το πρώτο τσίμπημα», κάνοντας εύκολη υπόθεση τις δύσκολες αιμοληψίες, όπως σε βρέφη, παιδιά και σε ειδικές ομάδες ασθενών όπως καρκινοπαθείς και χρόνιους ασθενείς.
Με γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, στεκόμαστε δίπλα σας, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, καθώς και τις απαιτήσεις των νεότερων δεδομένων στο χώρο της υγείας για αξιόπιστα, ακριβή και άμεσα αποτελέσματα τα οποία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην επίτευξη της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.



*Πέτρος Λ. Θεμελής

Ιατρός - Μικροβιολόγος

- Βέροια Μ. Αλεξάνδρου 31
τηλ. 2331029723
- Μακροχώρι Αριστοτέλους 133β
τηλ. 2331505088


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιατρείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ