Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλεξάνδρα Παπαγιάννη: Η Βεροιώτισσα φιναλίστ των καλλιστείων STAR HELLAS!

Παρέλαση βεροιώτικης ομορφιάς φέτος στις οθόνες μας
Τα καλλιστεία Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young επιστρέφουν στην ελληνική τηλεόραση. Τα casting ξεκίνησαν αρχές Σεπτεμβρίου και ήδη οι 18 φιναλίστ επιλέχθηκαν και «ρίχτηκαν» στον αγώνα για την κατάκτηση
του πολυπόθητου στέμματος, με φωτογραφήσεις, γυρίσματα, fittings και πρόβες για την τελική βραδιά. Ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Παπαγιάννη, μια εντυπωσιακή πανύψηλη καστανή Βεροιώτισσα που θα διεκδικήσει τον τίτλο περνώντας τις τρεις δοκιμασίες της βραδιάς... Εμφάνιση casual rock look, με μαγιό και με βραδινή τουαλέτα. Και φυσικά το υπέρτατο βασανιστήριο, αυτό των ερωτήσεων.

Η 20χρονη Αλεξάνδρα που θα διαγωνίζεται με τον αριθμό 12, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, όμως πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομική και Λογιστική και όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή του ANT1, ασχολείται τα τελευταία 2 χρόνια με το μόντελινγκ, ενώ οι γονείς της ήταν αυτοί που την παρότρυναν να δηλώσει συμμετοχή.
Φέτος οι διοργανωτές έχουν προσθέσει και ένα επιπλέον στοιχείο, αυτό της ανοιχτής ψηφοφορίας του κοινού, που θα μετρήσει στο τελικό αποτέλεσμα. Οι καρτέλες με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των φιναλίστ, καθώς και τα τηλέφωνα στα οποία το κοινό μπορεί να ψηφίζει την αγαπημένη του κοπέλα, έχουν δημοσιευτεί μέσω του site και των λογαριασμών του διαγωνισμού στα social media. Οπότε φέτος, ο δρόμος για το στέμμα δεν περνάει μόνο από την κριτική επιτροπή αλλά και από το κοινό.
Ο διαγωνισμός ομορφιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Gazi Live στην Αθήνα και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Makedonia TV. Οικοδέσποινα του show και της μεγάλης βραδιάς θα είναι η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη. Η στροφή προς το καστανο-μελαχροινό είναι εμφανής εξάλλου τα τελευταία χρόνια στη νέα γενιά κοριτσιών, με τη νέα τάση να περνάει και στην τηλεόραση, που για δεκαετίες λάτρευε το ξανθό. Δείτε φωτογραφίες της εκρηκτικής Αλεξάνδρας και μείνετε συντονισμένοι... Η μάχη στου στέμματος στην τελική βραδιά θα είναι βεροιώτικη! 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ