Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγοράκι 2,5 ετών παρ' ολίγο να πνιγεί από κορδόνι κουρτίνας - παραμένει διασωληνωμένο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα αγοράκι 2,5 ετών βρέθηκε αναίσθητο με ένα κορδόνι μπλεγμένο στο λαιμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μικρό παιδί πρόσεχε η γιαγιά του σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και κάτω από άγνωστες συνθήκες το αγοράκι
μπλέχτηκε με το κορδόνι της κουρτίνας! Άμεσα μετέβη στο διαμέρισμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί διασωληνωμένο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ της παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.
Ευτυχώς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου παραμένει διασωληνωμένο. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ