Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βλάχικο γλέντι στο Σέλι με τα «Μπρατίμια»

Σειρά έχει απόψε ο Τριπόταμος
Καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι δε γίνεται, όπως και Σέλι δίχως βλάχικα ακούσματα. Έτσι τα «Μπρατίμια», ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 9/8 την περιοδεία τους στα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας από το Σέλι, με βλάχικο γλέντι στην κεντρική πλατεία του

χωριού. Κάτοικοι και επισκέπτες κάθε ηλικίας, απόλαυσαν παραδοσιακή μουσική, ενώ ένας χορός ήταν απαραίτητος για... ζέσταμα, καθώς η θερμοκρασία στο Σέλι θύμιζε Φθινόπωρο!

Τα «Μπρατίμια», μια παρέα τεσσάρων παραδοσιακών μουσικών, ο Νίκος Αγγούσης στο κλαρίνο, ο Μάκης Μπακλατζής στο τραγούδι και το βιολί, ο Δημήτρης Παναγούλιας στα κρουστά και ο Γιάννης Πούλιος στο λαούτο, θα περιοδεύσουν σε 6 ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας, όπου και θα πραγματοποιήσουν 6 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο. Την περιοδεία τους έχει αναλάβει η ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες και τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Σειρά έχει απόψε στις 21:00 ο Τριπόταμος, όπου το γλέντι θα στηθεί στην αυλή της Δημοτικής Κοινότητας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ