Quantcast

http://picasion.com/

Βιτάλη+Ζιώγαλας έκλεισαν μαγικά τις εκδηλώσεις της Πατρίδας

Με τη μεγάλη συναυλία της Ελένης Βιτάλη και του Νίκου Ζιώγαλα ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018 οι εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο πολιτιστικός σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς». Ο κόσμος από νωρίς συνέρρεε στο γήπεδο της Πατρίδας για να εξασφαλίσει μια θέση για
τη μαγική αυτή βραδιά, ενώ πολύ σύντομα χρειάστηκε να επιστρατευθούν επιπλέον τραπεζοκαθίσματα!
Πριν την έναρξη της μουσικής βραδιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Καγκελίδης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, όχι μόνο όπως είπε για το μεγάλο ποσοστό απορρόφησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την Περιφέρεια, αλλά και για τη στάση και θέση του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Η κορυφαία ερμηνεύτρια και και ο δικός μας, ο Φυτειώτης Νίκος Ζιώγαλας, μας χάρισαν τις πιο γνωστές δημιουργίες και επιλογές τραγουδιών από τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες. Μαζί τους η καινούργια μπάντα της Ελένης Βιτάλη, οι «ΤΖΟΥΜ», πλαισίωσε τη βραδιά με έναν πιο φρέσκο ήχο. Ένα πρόγραμμα 2,5 ωρών που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις εκδηλώσεις της Πατρίδας. Δείτε φωτογραφίες:































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ