Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδωρίδου: «Με τον δεύτερο άντρα μου γνωριστήκαμε μέσω facebook»

Για τις δυσκολίες που συνάντησε τα πρώτα της χρόνια στο εξωτερικό αλλά και για το πώς γνώρισε τον σύζυγο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βεροιώτισσα Σόνια Θεοδωρίδου. Ήταν δύσκολα τα πρώτα χρόνια στο εξωτερικό ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο και εκείνη
απάντησε: «Πολύ! Αυτός που
με στήριξε σαν πατέρας ήταν ο Χρήστος Λαμπράκης. Χωρίς να είχαμε καμία συγγενική σχέση, με σπούδασε. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Έμεινα έγκυος χωρίς να έχω παντρευτεί ακόμη κι εκείνος μου είπε κάτι συγκλονιστικό: «Κράτα το παιδί σου. Ο,τι και να γίνει στα συναισθηματικά σου, ο παππούς ο Χρήστος είναι εδώ».
Πείτε μου ποιος άνθρωπος σε πιστεύει τόσο που σου δίνει χρήματα για να νοικιάσεις σπίτι στο Λονδίνο, για να γίνεις κάτι; Εγώ δεν είχα εγγύηση από κανέναν ότι θα κάνω κάτι σημαντικό στη μουσική. Εκείνος όμως επένδυσε σε εμένα από ένστικτο και κυρίως από αγάπη. Το τρελό ήταν ότι στην Ελλάδα έδωσα εξετάσεις στη Λυρική και δεν πέρασα. Στο εξωτερικό όμως υπάρχει αξιοκρατία»


Πόσα χρόνια μαγέψατε με τη φωνή σας την Ευρώπη;

«Εμεινα στο εξωτερικό 35 χρόνια! Τραγουδούσα στη Γερμανία, στο Λονδίνο, έμεινα 13 χρόνια στην Ελβετία και μετά έμεινα στις Βρυξέλλες. Γενικότερα θα έλεγα ότι το επάγγελμά μου δεν έχει μόνιμο τόπο κατοικίας. Το σπίτι μου το έβλεπα πάρα πολύ λίγο. Γι’ αυτό και ο γιος μου, ο Μαξιμίλιαν, έγινε πολίτης του κόσμου, καθώς τον είχα πάντα δίπλα μου. Δυστυχώς οι γονείς μου πέθαναν νωρίς και δεν τους είχα ως βοήθεια για την ανατροφή του. Ωστόσο είχα ένα πάθος: να μάθει ο γιος μου ελληνικά και τα κατάφερα. Σε όποια χώρα και αν πήγα έβρισκα Ελληνες δασκάλους. Για να είμαι δίκαιη, όμως, και η πεθερά μου με βοήθησε. Τελικά παντρεύτηκα. Ο πρώτος άνδρας μου και πατέρας του παιδιού μου είναι από τη Γερμανία. Ο δεύτερος είναι ο σημαντικός μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης από το Κιλκίς. Πώς τα φέρνει η μοίρα, ε;»

Πώς γνωριστήκατε;

«Μέσα από το facebook. Μου έκανε αίτημα φιλίας. Γίναμε φίλοι, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα παντρευτώ ξανά, αν και έλεγα στον Θεό να μου στείλει κάποιον για σύντροφο που Εκείνος θα πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος για μένα. Οταν λοιπόν ο Θεόδωρος μου είπε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου, τρελάθηκα. Είμαι μεγαλύτερή του 16 χρόνια. Αφού του είπα: «Ρε παιδί μου, είσαι καλά;» Κι όμως ήταν, ερχόταν συνεχώς από το Αμστερνταμ, όπου έκανε καριέρα, στο Βερολίνο για να με βλέπει. Είμαστε αυτοκόλλητοι. Και στο θέμα του παιδιού, μου έχει πει ότι ο Μαξιμίλιαν για εκείνον είναι σαν να έχει κάνει μαζί μου 10 παιδιά. Αλλά και ο 25χρονος γιος μου τον λατρεύει. Μια μάνα τα κοιτάει αυτά», λέει η ίδια στην Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ