Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγρότες Βέροιας: «Θέατρο του παραλόγου οι αποζημιώσεις και οι καταγγελίες της ΕΚΕ»

Ως θέατρο του παραλόγου, χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας, τις αποζημιώσεις για τις περσινές βροχοπτώσεις που ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες της Ένωσης Κονσερβοποιών
Ελλάδος για παράνομα στέκια και ακατάλληλες ποσότητες ροδακίνων. Όπως αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τις εξελίξεις στο θέμα του ροδάκινου. Για άλλη μία φορά το «θέατρο του παραλόγου», όπως θα' λεγε και γνωστός φίλος συνδικαλιστής από τον Κοπανό της Νάουσας, έδωσε την παράστασή του. Φοβούμαστε πως ήταν και μια από τις τελευταίες παραστάσεις. Αν όχι η τελευταία.
Περιχαρής ο Υπουργός Αποστόλου αφού προηγουμένως τσουβάλιασε «περσινές βροχοπτώσεις», «εμπάργκο», «στήριξη του εισοδήματος» όλα σε ένα «νοικοκυρεμένα», όλα σε ένα «μίνιμουμ de minimis» προσέτρεξε στους γνωστούς σκηνοθέτες, παράγοντες, κομπάρσους του, για να τον δοξάσουν για την σπουδαία του ενέργεια και την διανομή του υπέρογκου ποσού των 8.5 εκατομμυρίων ευρώ στους κατεστραμμένους ροδακινοπαραγωγούς των πέντε νομών.

«Τεράστιο» το ποσό και ανάλογη και η ανταμοιβή του, Χειροκροτήστε.
Άναυδοι οι θεατές «αγρότες» κατά την έξοδο εισπράττουν ψίχουλα από την επιστροφή του εισιτηρίου τους, και τα μηδενικά των προσδοκιών τους.
Αυλαία
(
Αυτά τα ολίγα σαν αρχή σε ότι αφορά την αποζημίωση από τις περσινές βροχοπτώσεις. Θα επανέλθουμε.)



Μια άλλη πράξη του άλλου διαρκούς «θεάτρου του παραλόγου» που ζούμε σαν αγρότες είδαμε να εξυφαίνεται από την αυλαία της Ε.Κ.Ε.
Ο άλλος κ. Κ. Αποστόλου για διαφορετικούς λόγους την κάθε φορά ανακοινώνει (και καλά κάνει θα έλεγε κανείς) τα περί «ποσότητας», «ποιότητας», «στεκιών» κ.λ.π.
 

Περί  της τιμής του συμπυρήνου κ. Αποστόλου;
Η andross κ. Αποστόλου είναι στο μεσουράνημά της και σε λίγες μέρες  στο τέλος της.  Η everts άκαρπη και λίγη. Άρα είμαστε στο τέλος  του συμπήρινου.
Την τιμή θα την μάθουμε πολύ μετά το τέλος;
Ο άλλος κ. Αποστόλου επί του θέματος; 
(αυτά τα ολίγα και  για το συμπύρηνο. Θα επανέλθουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ