Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκανθαρούδης: «Η Βέροια μπορεί και πρέπει να επανέλθει στη Super League»

Για την επανένταξή του στη «Βασίλισσα του Βορρά», μετά από οκτώ χρόνια… περιπλάνησης σε αρκετές ομάδες Β' και Γ' Εθνικής, μίλησε στον «Arena FM 89.4» ο Γιώργος Σκαθαρούδης, 26χρονος εξτρέμ που γύρισε ως πρώτος σκόρερ του Εδεσσαϊκού: «Ξεκίνησα επαγγελματικά στη Βέροια,
πριν 8 χρόνια, στα 17 μου, προερχόμενος από τον Καμπανιακό. Έπαιξα πρώτη και μόνη φορά στην καριέρα μου στη Σούπερ Λίγκα, είχα παρουσία και κόντρα στον Ολυμπιακό. Τότε ήμουν μικρός, μετά ακολούθησαν πολλές ομάδες Β' και Γ' Εθνικής. Σε δύσκολα πρωταθλήματα, όπου πήρα εμπειρίες. Γυρνώ πιο ώριμος πλέον και θέλω να προσφέρω περισσότερα.

Όταν μιλάμε για τη Βέροια και είναι στη Γ' Εθνική, είναι αυτονόητο ότι μιλάμε αποκλειστικά για πρωταγωνιστικό ρόλο. Γίνεται νέα αρχή, με νέα διοίκηση, που τρέχει να οργανώσει πολλά ζητήματα. Ήρθαν έμπειροι παίκτες, θέλουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και στο τέλος να διεκδικήσουμε την άνοδο. Όπως πέρυσι ο Ηρακλής, ξεκίνησε μουδιασμένα και επιφυλακτικά με νεαρούς, αλλά ήταν μεγάλο όνομα. Στην πορεία… μαζεύτηκε, ήρθαν έμπειροι και πέτυχε το στόχο του».

Για να συνεχίσει ο Σκαθαρούδης: «Η Βέροια είναι μεγαθήριο για την κατηγορία και διαθέτει τρομερές εγκαταστάσεις, Α' Εθνικής. Μόνο ο Αγροτικός Αστέρας έδειξε ότι θα πάει για κάτι καλό, μου έκαναν εντύπωση οι μεταγραφές του. Εμείς και εκείνοι θα πάμε δυνατά, οι περισσότεροι στοχεύουν στη σωτηρία. Φυσικά, υπάρχουν καλές και ιστορικές ομάδες, ενώ υποβιβάζονται αρκετοί, θα γίνει μεγάλη μάχη. Θέλουμε να δέσουμε στην προετοιμασία, χτίζεται ομάδα με δουλειά και οικογενειακό κλίμα. Ξεκινάμε από το μηδέν για ένα ισχυρό σύνολο και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Πίστωση χρόνου και υπομονή. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες θα δώσουμε τα πάντα για το στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ