Quantcast

http://picasion.com/

«Σύγχρονο Διδασκαλείο Πληροφορικής - Καρατόλιος Δημήτρης» - Στατιστικά Βαθμολογιών

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λειτουργίας το Σύγχρονο Διδασκαλείο Πληροφορικής «Καρατόλιος Δημήτρης», παρουσιάζει τα στατιστικά βαθμολογιών των μαθητών του και τα αντιπαραθέτει με τα αντίστοιχα επίσημα στατιστικά των Πανελλαδικών του Υπουργείου Παιδείας
• Καλύτερος βαθμός 19,9
9 μαθητές με βαθμό πάνω από 90% - 100% (18-20). Ποσοστό Διδασκαλείου 23,6% ενώ το αντίστοιχο Πανελλαδικά είναι 9,87%
12 μαθητές με βαθμό πάνω από 80% - 90% (16-18). Ποσοστό Διδασκαλείου 31,5%, ενώ το αντίστοιχο Πανελλαδικά είναι 11,15 %

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Οικοδιδασκαλείο, το μοναδικό εξειδικευμένο στο μάθημα της «Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» της Ομάδας Προσανατολισμού «Οικονομίας και Πληροφορικής», το οποίο λειτουργεί στη Βέροια.
Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι για προσφορά στους υποψήφιους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου εκπαίδευσης, στον οποίο οι υποψήφιοι μπορούν να προετοιμαστούν σωστά και υπεύθυνα για την είσοδο τους σε σχολές της επιλογής τους.

Τα μαθήματα οργανώνονται σε κλειστά και ομοιογενή τμήματα των 2 - 4 ατόμων, με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μία τέτοια δομή, ενώ οι τιμές παραμένουν ανταγωνιστικές για την εποχή!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.karatolios.pro στην ενότητα «Φιλοσοφία Διδασκαλίας»
Προετοιμάσου Σωστά - Κάνε την Σωστή Επιλογή!

Εγγραφές καθημερινά κατόπιν ραντεβού στο 2331302398 ή στο 6977550902

Σύγχρονο Διδασκαλείο Πληροφορικής
Δημήτριος Καρατόλιος
Βερμίου 22 Βέροια,
Τηλ 23313 02398 & 6977 550902
info@karatolios.pro



1 σχόλιο:

  1. Πολυ σοφα εμπιστευτηκα και τα δύο παιδιά μου στον Δημήτρη που εκτός από εξαιρετικός καθηγητής είναι και καταπληκτικός άνθρωπος.Μην το σκεφτεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ