Quantcast

http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με σούβλες, κεμπάπ, κοκορέτσια και δροσιά στο «Παλιό Ποδήλατο»

Σούβλες και τον Δεκαπενταύγουστο!
Σαββατοκύριακο στην πόλη που «βράζει» από υψηλές θερμοκρασίες; Μη σκάτε... Ανεβείτε στη Ραχιά, στο «Παλιό Ποδήλατο» για καλό φαγητό και φυσική δροσιά κάτω από τα δέντρα στην καλοκαιρινή αυλή του! Ψ
ητά, μεζέδες, παγωμένες μπύρες
και ρετσίνες και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας να φάτε και να πιείτε. Και μερακλίδικες επιλογές, καθώς κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στο «Παλιό Ποδήλατο» παίρνουν μπρος οι σούβλες για εξαιρετικό κεμπάπ χοιρινό και πρόβειο και κοκορέτσια. 

Και η σχάρα ψήνει μια μεγάλη ποικιλία από ψητά της ώρας, πιάτα, σαλάτες και μεζέδες από το ανανεωμένο μενού του «Παλιό Ποδήλατο», την πιο κοντινή και γευστική απόδραση από τη Βέροια! 

Πάρτε παρέα ή οικογένεια, ανεβείτε στη Ραχιά και απολαύστε φαγητό ποιότητας, περιβάλλον χαλάρωσης και εξαιρετικές τιμές. Και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την απασχόληση των παιδιών, με τραμπολίνα, κούνιες και παιχνίδια!
Τηλ. επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ