Quantcast

http://picasion.com/

Ρομά από την Αλεξάνδρεια οι «υπάλληλοι» της ΔΕΗ που εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε Λάρισα και Βόλο

Τρεις Ρομά από την Αλεξάνδρεια Βέροιας είναι οι υποτιθέμενοι υπάλληλοι της ΔΕΗ που τις τελευταίες ημέρες εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε Λάρισα και Βόλο «χτυπώντας» διαδοχικά σπίτια στις ίδιες συνοικίες. Δράστες σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας είναι ένας 30χρονος,
ο οποίος παρίστανε τον τεχνικό της ΔΕΗ, ένας 56χρονος σε ρόλο οδηγού που ανέμενε τον 30χρονο έξω από τα σπίτια των θυμάτων τους ενώ ως συνεργός κατηγορείται και μια 54χρονη.

Οι δράστες έρχονταν σε Λάρισα και Βόλο με σκοπό την εξαπάτηση ηλικιωμένων που εντόπιζαν τυχαία σε συνοικίες και δρούσαν αφού πρώτα αποσπούσαν πληροφορίες από τη γειτονιά για τα παιδιά ή για πρόσωπα των θυμάτων τα οποία επικαλούνταν για να τους προσεγγίσουν. Συνήθως δρούσαν πρωινές προς μεσημβρινές ώρες ενώ παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και δηλώνοντας ότι είναι απεσταλμένοι των παιδιών των θυμάτων τους αιφνιδίαζαν και έμπαιναν στα σπίτια όπου έψαχναν στα δωμάτια, υποτίθεται για να βρούνε τη… βλάβη.


Στην πραγματικότητα ωστόσο η αληθινή πρόθεση του 30χρονου κλέφτη όπως και του 56χρονου συνεργού του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο ήταν τα χρήματα και τα χρυσαφικά των θυμάτων.

Η πρώτη από τις 5 απάτες που εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας καταγράφηκε στις 13 Ιουλίου όπου οι δράστες έκλεψαν 50 ευρώ από το σπίτι 79χρονης Λαρισαίας.

Στις 6 Αυγούστου από το σπίτι 86χρονης Λαρισαίας έκλεψαν 100 ευρώ αλλά και προσωπικά αντικείμενα. Την ίδια ημέρα από το σπίτι 95χρονης Λαρισαίας έκλεψαν 500 ευρώ όπως και άλλα 100 ευρώ από το πορτοφόλι της οικιακής βοηθού.

Την περασμένη Τετάρτη από το σπίτι 71χρονου Λαρισαίου έκλεψαν 55 ευρώ ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Βόλο όπου από το σπίτι 84χρονης έκλεψαν 55 ευρώ καθώς και χρυσαφικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ