Quantcast

http://picasion.com/

Ραπτόπουλος: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε η Βέροια»

Τα βέλη του προς τον ΓΑΣ Βέροια εξαπέλυσε ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Κωστής Ραπτόπουλος. Ο εκκεντρικός παρουσιαστής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη «Βασίλισσα του Βορρά» με άκρως απαξιωτικά λόγια και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως η αγορά του Α.Φ.Μ. από
την ομάδα του Ελπίς Σκουτάρεως είναι μια απαράδεκτη ενέργεια. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως μια τέτοια αγοραπωλησία είναι αντιεργατική και κατακριτέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωστής Ραπτόπουλος καταφέρεται εναντίον της ομάδας της Ημαθίας. Κατά το παρελθόν, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του στο Europe 1, είχε αναφέρει πως η Βέροια μαζί με τα Γιάννενα είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες της Ελλάδας. 

3 σχόλια:

  1. Παλι καλα που αυτός υποστηριζει την πιο καθαρη ομαδα της ελλαδος με τα πετσινα πεναλτι και τα γκολ οφσαιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο Άνθρωπος καλά θα κάνει να λέει λίγα για την Βασίλισα του Βορρά,την πιο καθαρεί ομάδα στην Ελλάδα και να σκεφτεί ότι υποστηρίζει την πιο διεφθαρμένη ομαδούλα του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μας πει κανεις ποσα λεφτα πουληθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ