Πανελλήνιο πρωτάθλημα tennis στη Βέροια

Από την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 έως το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν στα ανακαινισμένα γήπεδα τένις στο Μακροχώρι, Πανελλήνιοι Αγώνες τένις, για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 18 ετών. Οι αγώνες προβλέπονται συναρπαστικοί, με συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών από
Λάρισα, Μαγνησία, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πάτρα, Κρήτη, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Αττική, Φθιώτιδα, Πιερία. Στα κορίτσια θα συμμετέχει η αθλήτρια του Ο.Α. Βέροιας Παυλίδου Θένια. Διοργανωτής των αγώνων με εντολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης και της Γ΄ Ένωσης, ο δραστήριος Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας με εμπειρία 30 χρόνων σε πετυχημένες διοργανώσεις Διεθνείς, Πανελλήνιες και Ενωσιακές.

Οι εγκαταστάσεις των γηπέδων τένις μετά από σχεδόν 40 χρόνια και με τη συμβολή του Δήμου Βέροιας, τον οποίο ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά. Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος, να τιμήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια όλων και να έρθουν να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Πληροφορίες για τις ώρες και το πρόγραμμα των αγώνων στο τηλέφωνο: 6977596507 κ. Παλαιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ