Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα ονόματα που «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία

Σε προεκλογικούς ρυθμούς φαίνεται ότι κινούνται στο Κίνημα Αλλαγής αφού εργάζονται πυρετωδώς για την έγκαιρη κατάρτιση αξιόλογων, πολυσυλλεκτικών και αξιόμαχων ψηφοδελτίων. Μάλιστα, η Φώφη Γεννηματά, που έχει θέσει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα, έχει αρχίσει μαζί με τα στελέχη και
τους συνεργάτες της να συμπληρώνει το παζλ με τις υποψηφιότητες του νέου φορέα. Στόχος, όπως σημειώνουν κορυφαίοι αξιωματούχοι της Χαριλάου Τρικούπη, «οι υποψήφιοι βουλευτές να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις τοπικές κοινωνίες και να δώσουν στην πρώτη γραμμή την κρίσιμη πολιτική μάχη προκειμένου το Κίνημα Αλλαγής να αναδειχθεί πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων».

Την κατάρτιση των ψηφοδελτίων έχουν επωμιστεί ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του νέου φορέα Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εξ απορρήτων συνεργάτης και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Όθωνας, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Στέφανος Παραστατίδης και ο Δημήτρης Χαλαζωνίτης. Μετά την αξιολόγηση των προτάσεων από την Επιτροπή, τον τελικό λόγο θα έχει η Φώφη Γεννηματά, η οποία έχει ζητήσει «ψηφοδέλτια νίκης» που υλοποιούν το τρίπτυχο ενότητα/διεύρυνση/ανανέωση, καλώντας μάλιστα τα μέλη της «Επιτροπής Ψηφοδελτίων» να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Αρμόδιες, μάλιστα, κομματικές πηγές ανέφεραν πως επιθυμία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι η ουσιαστική ανανέωση των ψηφοδελτίων με νέα και άφθαρτα πρόσωπα που έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά κι έχουν απήχηση στις τοπικές κοινωνίες, η μεγάλη συμμετοχή της νέας γενιάς και η εκπροσώπηση των γυναικών. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τόσο από τις προτάσεις που έχουν αποστείλει οι Νομαρχιακές Επιτροπές στην «Επιτροπή Ψηφοδελτίων» όσο και εκείνων που έχουν στα χέρια τους επιτελικά στελέχη του νέου φορέα, σε πολλούς νομούς φαίνεται να διαμορφώνεται ένα άκρως ενδιαφέρον «µωσαϊκό» πιθανών υποψήφιων, ενώ τη μάχη των εκλογών θα δώσουν όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος, που είναι οι μόνοι που έχουν αυτή τη στιγμή επισήμως το χρίσμα. 

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «Στο Καρφί» που δημοσιεύθηκε στις 25 Αυγούστου 2018, από το νομό Ημαθίας, τρία πολύ γνωστά ονόματα φαίνονται πως είναι έτοιμα να ριχτούν στην μάχη του σταυρού. Ο λόγος για τον πρώην Υφυπουργό Άγγελο Τόλκα, τον γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου και τον γνωστό δικηγόρο Μιχάλη Χασιώτη. Να σημειωθεί πως υπάρχουν άλλα πέντε τουλάχιστον ονόματα που παίζουν δυναμικά για την στελέχωση του ψηφοδελτίου. Σε κάθε περίπτωση οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία του κόμματος και βασικός στόχος τους είναι να βγάλουν μια βουλευτική έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ