Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεταγραφικός οργασμός στη Βέροια - Έρχονται «βόμβες» μεγατόνων

Έτοιμοι να τινάξουν την μεταγραφική μπάνκα στον αέρα είναι οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν τα ηνία για την αναγέννηση της ιστορικής «Βασίλισσας του Βορρά». Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται ένας σαρωτικός μεταγραφικός οργασμός που θα βοηθήσει τα μέγιστα τη
Βέροια ώστε να κάνει πρωταθλητισμό στην Γ' Εθνική. Ήδη στα ποδοσφαιρικά στέκια ακούγονται πολλά ονόματα, και αν ισχύουν έστω και τα μισά, τότε μιλάμε για «βόμβες» μεγατόνων που θα σαρώσουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Στο κάδρο έχουν μπει πέντε συνολικά πρώην παίκτες των «κυανέρυθρων», οι οποίοι φέρονται ζεστοί, ώστε να φορέσουν και πάλι την φανέλα της Βέροιας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και για τον λόγο αυτό έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους στενούς συνεργάτες του. Τα τηλέφωνα στα γραφεία της διοίκησης έχουν πάρει «φωτιά» και αναμένεται να έχουμε ραγδαίες ποδοσφαιρικές εξελίξεις. Ο χρόνος που απομένει για την ολοκλήρωση του ρόστερ είναι πολύ λίγος και για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου καλούνται να προβούν σε αστραπιαίες κινήσεις. Όπως είναι λογικό, στόχος της νέας διοίκησης είναι να «φτιάξει» τον κόσμο και να αρχίσουν να πωλούνται τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας που θα αποτελούν την απαρχή της μεγάλης επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ