Quantcast

http://picasion.com/

Μια αυθεντική λαϊκή βραδιά με Μαργαρίτη και Παπαϊωάννου στην Πατρίδα

Μια μοναδική λαϊκή βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Αυγούστου στο γήπεδο της Πατρίδας. Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ελεάνα Παπαϊωάννου τραγούδησαν για τους σκοπούς ενίσχυσης του Κοι.Σ.Π.Ε. «Δεσμός» Ημαθίας, σε μια βραδιά που διοργανώθηκε από τη
Μουσική Πολυφωνία, τον Κοι.Σ.Π.Ε. «Δεσμός» και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», της ΚΕΠΑ και του Συλλόγου Κάμπου.



O Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένος από την προσωπική του ορχήστρα, παρουσίασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι, με τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του διαδρομής αλλά και με τραγούδια των κορυφαίων του ρεμπέτικου. «Κελί 33», «Άκου τι θα πω», «Πεθαίνω για σένα», «Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου», «Στου παράδεισου την πόρτα», ήταν λίγα μόνο από τα μεγάλα τραγούδια, που μας χάρισε ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο της Πατρίδας, διασκέδασε μέχρι αργά με αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα. 
Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ