Με «Λευκή Νύχτα» αποχαιρετά το καλοκαίρι η αγορά της Βέροιας

Διήμερο πάρτυ τιμών!
Όπως είχε προγραμματιστεί από το χειμώνα, με την θετική απόφαση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για παράταση του ωραρίου έως και τις 24:00, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας συνδιοργανώνει με το
Επιμελητήριο Ημαθίας, το οποίο χρηματοδοτεί όλες τις δράσεις και την προβολή, την καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα, που θα γίνει την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας.
«Πρόγραμμα Δράσεων για την Λευκή Νύχτα»

Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και μάγους που θα περπατήσουν σε όλη την αγορά της Βέροιας, ανοίγοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αυλαία των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές από τοπικά γκρουπάκια.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων οι έμποροι θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει, αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Με το σύνθημα: «ψωνίΖω ΚερδίΖω Συμμετέχω στην Κλήρωση», οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων.

Το Πάρτυ τιμών θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, που ορίστηκε ως η τελευταία εκπτωτική μέρα, με τα καταστήματα να λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το προβλεπόμενο θερινό ωράριο.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ